„Mou“, pus la punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mourinho nu mai e atât de special. După un nou eşec cu Barça, Sergio Ramos i-a spus verde în faţă: „nu te pricepi, fiindcă n-ai jucat fotbal“.

Ultimul eşec cu marea rivală din Barcelona, 1-2 acasă în turul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, a distrus armonia din tabăra celor de la Real Madrid.

După dezvăluirile făcute ieri de ziarul iberic „Marca", se pare că Jose Mourinho şi-a pierdut din aura de antrenor „special". Dacă până acum se ştia că nimeni nu mişcă în faţa lusitanului, iată că Mourinho şi-a găsit şi el „naşul": Sergio Ramos.

Scânteia s-a aprins vineri, la primul antrenament al „galacticilor" după înfrângerea suferită miercuri seară în „El Clasico". Simţindu-se părăsit, Mourinho şi-a întrebat jucătorii de ce i-au criticat în interviuri tactica ultradefensivă. „Nu, Mister, aţi citit doar ce a apărut în ziare, nu tot ce am spus", s-a apărat Ramos, al doilea căpitan al echipei.

Casillas, bârfit pe la spate de antrenor

Zgândărit, „Mou" a mai aruncat un fitil, plângându-se de faptul că presa îi protejează excesiv pe campionii mondiali din lotul său. „De exemplu, portarul", s-a răstit Mourinho, deşi Iker Casillas se antrena la câţiva metri distanţă.

Portarul spaniol a auzit însă acuzele şi a răspuns: „Mister, aici lucrurile se spun în faţă, nu?!" A urmat un dialog halucinant la acest nivel între acelaşi Sergio Ramos şi Mourinho, pornit de la faza golului marcat de Barcelona prin Puyol. Din discuţie se vede clar cum antrenorul încearcă să arunce pe Ramos o greşeală de marcaj făcută de Pepe, conaţionalul şi unul dintre protejaţii lui Mourinho.

Dialog aprins

Mourinho: Unde erai la primul gol, Sergio?

Ramos: Îl marcam pe Pique.

Mourinho: Păi, trebuia să-l marchezi pe Puyol!

Ramos: Da, dar făcuse schimb de locuri cu Pique, aşa că am decis să schimbăm marcajul.

Mourinho: Ce se întâmplă aici? Acum faci şi pe antrenorul?

Sergio Ramos: Nu, dar în funcţie de situaţie, uneori trebuie să schimbi marcajul. Şi cum dumneavoastră niciodată nu aţi fost fotbalist, nu ştiţi că, uneori, apar situaţii imprevizibile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite