Monica Niculescu, pusă la zid de un jurnalist de la „New York Times“: „Un astfel de comportament trebuie să fie oprit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Partida pe care Monica Niculescu (75 WTA) a pierdut-o, în turul III, în faţa Carolinei Wozniacki (1 WTA), la Doha, s-a jucat acum o săptămână, însă continuă să nască discuţii în lumea tenisului.

Iar asta pentru că, în timpul jocului, Wozniacki a reclamat-o pe Niculescu la arbitru, susţinând că ţipetele româncei o deranjează. Daneza de 27 de ani a insistat că românca joacă zgomotos, tocmai pentru a-şi deranja adversara!

Chiar dacă în circuitul feminin sunt sute de astfel de „urlătoare“, în frunte cu Şarapova şi Kerber, potrivit prosport.ro, Monica Niculescu e acum pusă la zid de un jurnalist de la „New York Times“. Christopher Clarey a afirmat în cadrul emisiunii „The Tennis Podcast“ că WTA şi ITF ar trebui să ia măsuri împotriva unor sportive precum Monica Niculescu.

Ce a spus?

*E o problemă veche, dar s-a încercat o discuţie cu jucătoarele despre această chestie. Li s-a spus ca nu aceasta e calea pentru viitor, dar jucătoarele n-au ţinut cont.

*Oricum, acest fenomen trebuie oprit! Să sperăm că generaţia tânără nu va proceda la fel. Forurile mondiale trebuie să ia măsuri pentru ca acest tip de comportament să nu mai afecteze jucătoarea adversă.

Partida dintre Niculescu şi Wozniacki s-a încheiat cu victoria liderului mondial, scor 7-5, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite