VIDEO Momente de groază în meciul de handbal dintre România şi Spania. Clipele în care ne-am ţinut respiraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fani ai României la Trier (Germania) FOTO Mediafax
Fani ai României la Trier (Germania) FOTO Mediafax

România a câştigat meciul cu Spania din runda a treia de la Campionatul Mondial, însă fetele noastre şi telespectatorii au avut câteva momente în care au stat cu sufletul la gură.

În minutul 47 al partidei dintre România şi Spania, Cristina Zamfir Florianu a pătruns în forţă spre semicercul advers. A fost „tamponată“ de o adversară şi s-a prăbuşit la podea. Cristina şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente, timp în care fetele se uitau panicate una la alta, iar camerele de luat vederi nu au mai oferit imagini cu intervenţia medicilor.

După circa 60 de secunde, care au părut cât o eternitate, Cristina Zamfir şi-a revenit şi s-a îndreptat apoi spre banca de rezerve, în aplauzele publicului.

Peste 7 minute, ea s-a dus la antrenorul Martin Ambros: „Vreau să joc!“.

Spaniolul a apreciat amibiţia Cristinei Zamfir: "Asta spune tot despre dorinţa acestor fete de a învinge, despre motivaţia lor", a comentat antrenorul iberic.

Nu e prima oară când Cristina Zamfir Florianu ne dă mari emoţii. În meciul pentru locul 5 de la Europeanul de anul trecut, ea a marcat pe contraatac golul victoriei cu Germania, dar s-a lovit de bară. După câteva minute, ea şi-a revenit. 

Povestea senzaţională de viaţă a Crinei Pintea: în urmă cu 11 ani mergea la coasă şi mulgea vacil!

România a bătut Spania la două goluri diferenţă şi e pe primul loc în grupă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite