Moment important pentru tenisul românesc: putem avea şase jucătoare la Australian Open. Surpriza din calificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halep, Begu, Niculescu, Cârstea şi Ţig sunt prezente în turul I şi pot fi însoţite de o altă jucătoare de 24 de ani care a obţinut deja două victorii în calificări, dar şi o sumă importantă de bani.

„Adevărul“ a scris aici cu cine vor juca româncele în turul I de la Australian Open, dar până la partidele din această fază, la Melbourne, se joacă acum calificările.

România a avut două sportive în tururile preliminare, Mihaela Buzărnescu (541 WTA) şi Ana Bogdan (125 WTA) trecând de primele meciuri. Buzărnescu (28 de ani) s-a oprit însă în turul II, după ce a fost învinsă de Olivia Rogowska (Australia, 275 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-2. Pentru cele două meciuri disputate la Melbourne, Buzărnescu va încasa 9.088 de dolari.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 18.177 de dolari, în condiţiile în care a ajuns în ultimul tur al calificărilor. În al doilea meci, ea a învins-o pe Ellen Perez (Australia, 634 WTA), scor 6-2, 7-6.

Pentru accederea pe tabloul principal, românca de 24 de ani va juca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 05.00, cu Kai-Lin Zhang (China, 136 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite