Mobilizare generală pentru Ianis Hagi: doi foşti jucători au sărit în apărarea sa. Cine trebuia să care sacoul lui Kovacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi (centru)
Ianis Hagi (centru)

Eliminarea jenantă a naţionalei U-17 din calificările pentru Euro 2015 a fost deja dată uitării. În acest moment, cea mai mare problemă a fotbalului românesc pare a fi tratamentul de care a avut parte fiul liderului Generaţiei de Aur, cât a fost la lotul U-17.

După ce baschetbalistul Ghiţă Mureşan a simţit nevoia de a se implica tocmai din State în scandalul Zoltan Kovacs - Ianis Hagi - Gheorghe Hagi, acum a venit rândul unor fotbalişti să comenteze acest caz.

Prezenţi în studioul Digi Sport, Florin Bratu şi Sorin Paraschiv au vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat băiatului „Regelui“. „Nu am păţit aşa ceva în carieră. Deşi am mai cărat, câte una, câte alta, atunci când eram mic şi mergeam prin cantonamente. Câte o geantă a vreunui jucător, că eram mic şi eu atunci. Depinde şi pe ce ton i-o fi spus-o. Poate i-a zis să-i ţină costumul cinci minute. Dar dacă i-a zis să i-l ţină până la Bucureşti, atunci nu prea e normal. Nu mi se pare normal dacă i-a impus lucrul acesta lui Ianis. Poate domnul Kovacs avea mâinile ocupate. Sunt foarte multe necunoscute, nu ştim în ce context s-a întâmplat lucrul ăsta“, a explicat Bratu.

Paraschiv s-a aliat şi el cu familia Hagi: „Nu mi se pare normal. De obicei, nu pui căpitanul de echipă să-ţi care costumul. De obicei, antrenorii, preşedinţii, pun un maseur să le care un costum... Aşa mi se pare normal. Sau să ţi-l care singur. Dar cam aşa se procedează, că am mai văzut şi eu...E ceva normal la nivelul ăsta. Dar să chemi căpitanul de echipă să-ţi care costumul până la Bucureşti, nu mi se pare normal“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite