Mititelu: „Trică nu a fost niciodată antrenor! Se vede ce benefică a fost aducerea lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu a dorit să comenteze prea mult incidentul cu Eugen Trică, susţinând că este mai bine să treacă meciul cu CFR Cluj.

Mititelu a precizat că tot ce s-a spus au fost exagerări şi că Trică nu a fost niciodată antrenorul Ştiinţei.

Nu s-a bătut nimeni, sunt exagerări de presă. Mi-am propus să vorbesc după meciul cu CFR. Suntem preocupaţi exclusiv de acest meci. Trică nu a fost niciodată antrenor. Eu am spus clar că Biţă e antrenor. Trică nu mai este la echipă. Nu avea nicio funcţie, avea doar un contract de jucător. Se vede ce benefică a fost aducerea lui“, a spus Adrian Mititelu la gsptv.

Nu este bine să vorbesc acum despre aceste lucruri. Nu este nicio criză la Craiova. A fost un incident, dar a fost doar zece la sută din ce s-a vorbit. Are cineva curaj să ridice mâna la mine? În primul rând nu s-a întâmplat în cantonament. Trică nici măcar nu m-a înjurat“, a adăugat finanţatorul oltean.

Universitatea s-a pregătit astăzi la Calafat supervizată de Mititelu, iar mâine va pleca spre Severin. Mititelu a ţinut să-i mulţumească lui Gică Popescu pentru că a pus hotelul său la dispoziţia echipei oltene.

Patronul spune că a preferat liniştea din oraşul de pe Dunăre, deşi în acest weekend sunt zilele Calafatului şi în urbe este agitaţie mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite