Mititelu: „Federaţia are în mână arma arbitrajului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu este total nemulţumit de arbitrii români
Adrian Mititelu este total nemulţumit de arbitrii români

Supărat de ultimele arbitraje de care a avut parte Universitatea Craiova, care au culminat cu eroarea lui Deaconu, finanţatorul Adrian Mititelu a tacat din nou conducerea FRF.

Patronul Ştiinţei nu poate uita că Alexandru Deaconu nu a dat penalty la faza în care Florin Costea s-a accidentat foarte grav.

Nu ştiu ce a avut Deaconu la meciul cu Poli Iaşi, ceva s-a întâmplat cu el. Eu zic că a fost la un pas să-i de-a galben lui Florin pentru simulare. Părerea mea este că e ţinut în braţe de cineva şi din când în când i se cer şi servicii. S-ar putea să greşesc, dar asta e părerea mea“, a spus Mititelu la Digi Sport, citat de editie.ro.

Mititelu s-a legat apoi de FRF: „Arma arbitrajului este singura care este în mâna federaţiei şi nu vor să scape deloc de ea. Am făcut atâtea propuneri şi eu şi alţii să devină un arbitraj independent şi nu vor. Dacă arma asta ar dispărea, foarte mulţi din federaţie nu ar mai avea interes pentru a lucra acolo“.

Finanţatorul oltean nu a uitat nici de preşedintele forului, Mircea Sandu. „Să mai scot încă o dată în evidenţă că domnul preşedinte Mircea Sandu este de rea-credinţă. M-a executat în public după afirmaţiile mele vizavi de meciul de la Piteşti. A ieşit şi a spus: «Domnul Mititelu şi Iancu au făcut declaraţii calomnioase» şi a zis «Să probeze, domnţe, să probeze, dacă nu pot să probeze, să plătească! » Acum a venit DNA-ul, ne-a ajutat să probăm într-un fel şi nu a mai spus: «Domne, îmi cer scuze pentru oamenii aia, pe care i-am jignit». Eu nu pot să intru de un an şi ceva la vestiare, după ceea ce am spus atunci. Eu sunt enervant că sunt tare în gură“, a încheiat Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite