Mircea Lucescu, la raport! Ce a vrut să afle Recep Erdogan, preşedintele Turciei, de la antrenorul român pe care l-a chemat la palatul său pentru o discuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia instalat la cârma naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a avut parte de o convocare surpriză înaintea debutului pe banca noii sale echipe.

Lucescu a fost chemat la o discuţie chiar de preşedintele Turciei, Recep Erdogan, care adorit să ştie planurile sale în ceea ce priveşte reprezentativa Semilunei. 

"Erdogan a avut o discuţie încântătoare cu Mircea Lucescu. Fost fotbalist, Erdogan şi-a exprimat încrederea în Lucescu şi i-a urat succes acestuia", notează publicaţia turcă Fotomac, citată de Digisport, despre discuţia care a avut loc cu uşile închise.

Alături de Mircea Lucescu şi Recep Erdogan au mai fost prezenţi preşedintele şi vicepreşedintele Federaţiei Turce de Fotbal. Lucescu i-a explicat preşedintelui strategia sa pentru naţioanla Turciei în vizita de la palatul Beylerbeyi.

Naţionala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei in grupa I, cu 11 puncte, cu doua mai puţine decât primele două clasate, Croatia si Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite