Mesajul atletului Tyson Gay după ce fiica sa de 15 ani a fost împuşcată mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trinity şi Tyson Gay
Trinity şi Tyson Gay

Atletul american Tyson Gay a fost prezent la o noapte de veghe la Lafayette High School,unde a fost comemorată fiica sa, Trinity Gay, împuşcată mortal duminică dimineaţă.

"Vreau să vă iubiţi în pace şi să vă protejaţi. Vreau ca oamenii să fie în siguranţă şi să înţeleagă că toţi avem o viaţă de trăit. Cu toţii avem vise, iar atunci când cineva are un vis trebuie să-l susţinem şi să-l protejăm. Asta este ceea ce şi-ar fi dorit Trinity. Viaţa nu este o glumă. Ca părinţi, noi facem tot ce este posibil să ne creştem copiii bine. Dar uneori se întâmplă astfel de lucruri şi noi nu le putem controla. Putem privi în sus şi să-l întrebăm pe Dumnezeu <de ce?>", a spus Gay în faţa a mii de oameni.

Persoanele prezente au fost îmbrăcate în violet, culoarea preferată a lui Trinity Gay, şi au dat drumul la numeroase baloane.

La ceremonie a fost prezentă şi mama tinerei, Shoshana Boyd.

Fiica sprinterului american Tyson Gay, Trinity Gay (15 ani), a fost împuşcată mortal, duminică dimineaţă, în oraşul Lexington din statul Kentuchy.

Fiica atletului american a fost împuşcată în gât într-un schimb de focuri ce a avut loc în jurul orei locale 04.00 în parcarea unui restaurant.

Trinity Gay, care era componentă a echipei de atletism a Lafayette High School, a decedat la spital.

Poliţia din Lexington (Kentuchy) l-a arestat pe D'Vonta Middlebrooks, în vârstă de 21 de ani, cunoscut justiţiei pentru afacerile cu droguri.

Middlebrooks este suspectat că ar fi deschis focul în parcarea unui restaurant, iar un glonţ rătăcit a atins-o pe Trinity Gay, care a decedat mai târziu la spital.

Poliţia a mai reţinut alte două persoane în acest caz, Chazerae Taylor, în vârstă de 38 ani, şi fiul său D'Markeo Taylor (19 ani), implicaţi în schimbul de focuri.

news.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite