Mergea şi Inglot, calificaţi în sferturile probei de dublu la turneul de tenis de la Montpellier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea de tenis Florin Mergea/ Dominic Inglot s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale turneului ATP de la Montpellier, Franţa,  după ce a învins cu 6-3, 7-5, cuplul Denis Istomin/ Aleksandr Kudriavţev.

Românul Florin Mergea şi britanicul Dominic Inglot, principalii favoriţi ai probei de dublu nu au avut probleme în faţa uzbekului Denis Istomin şi rusul Aleksandr Kudriavţev, dominând partida de miercuri

Mergea şi Inglot s-au impus în doar 54 de minute şi şi-au asigurat 3.960 de euro şi 45 de puncte ATP.

În sferturi, perechea româno-britanică urmează să-i întâlnească pe germanii Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, cuplu care a trecut cu 3-6, 6-3, 10-8 de britanicii Ken şi Neal Skupski.

Cuplul Mergea/Infgot a ajuns în sferturile de finală ale primului Grans Slam al anului, la Australian Open, unde au fost eliminaţi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6. 

Pentru performanţa de la turneul australia, Mergea şi Inglot au fost recompensaţi cu 71.000 de dolari australieni, aproximativ 50.000 de euro.

Tot miercuri, perechea Patrick Grigoriu/Costin Pavăl s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Glasgow (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, după ce i-au învins cu scorul de 6-3, 6-4,pe italienii Riccardo Ghedin/Claudio Grassi.

În sferturile de finală, Grigoriu şi Pavăl vor da piept cu perechea britanică Luke Bambridge/Joe Salisbuty.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite