Meci de tenis între Klaus Iohannis şi Simona Halep: "Va avea loc în martie sau aprilie! Ambii au acceptat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele ales al României şi cea mai bună jucătoare de tenis din ţara noastră vor susţine un meci demonstrativ, la Sibiu, în primăvara anului viitor.

Informaţia a fost prezentată în oradesibiu.ro de Marius Vecerdea, cel care a propus organizarea partidei, în scopul promovării tenisului.

”Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă. Va fi un meci cu siguranţă inedit. Scopul este bineînţeles cel de promovare al tenisului în rândul copiilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Marius Vecerdea.

Fost jucător de tenis, Vecerdea este prieten cu preşedintele ales şi deţine sala de tenis în care Iohannis s-a relaxat, la puţin timp după câştigarea alegerilor prezidenţiale. 

„Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă fără nicio problemă să vină. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte, Klaus Iohannis, chiar sâmbătă (n.r. – sâmbătă 22 noiembrie). Şi dânsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încântaţi de idee. Acum rămâne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica meciul”, a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

Întrebat de Simona Halep dacă va cânta imnul României alături de echipa naţională, în februarie, la Galaţi, Iohannis a răspuns: "Da, se poate!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite