Marius Şumudică, prins iar la pariuri. "Erau bani pe jos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul campioanei Astra, Marius Şumudică, care urmează să fie suspendat două luni pentru că a pariat, nu se poate desprinde de acest microb.

Antrenorul campioanei Astra, Marius Şumudică, care urmează să fie suspendat două luni pentru că a pariat, nu se poate desprinde de acest microb. El a fost filmat de Gazeta Sporturilor într-un local frecventat de pariori, bucurându-se pentru victoria lui Andy Murray la tenis în faţa lui Radek Stepanek: „Sunt bani pe jos, să moară mama! Cu 280 de lei, am luat 580 de lei! Mi-am scos banii de blugi!”. Şumudică i-a mai indicat unui amic alte două meciuri pe care ar fi pariat .

"Nu, eu am fost şi am mâncat la un restaurant. Lângă respectivul restaurant sunt 5-6 case de pariuri în linie. N-am nicio treabă. Eu nu pot să fac lucrurile astea atâta timp cât ştiţi bine ce mi se întâmplă. Chiar dacă ar fi fost să mă duc să joc, eu vă zic că n-am intrat într-o casă de pariuri. Dacă aş fi jucat tenis nu era nicio problemă, eu n-am voie să joc la fotbal. Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta. Nu cred că aş fi făcut ceva eronat pentru că eu sunt antrenor de fotbal", s-a apărat Şumudică.. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite