Marius Şumudică: "În viaţa mea nu am trăit o asemenea umilinţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

După umilinţa suferită de Gloria Bistriţa pe terenul celor de la FC Braşov, scor 0-6, în etapa a 31-a a Ligii I de fotbal, tehnicianul Gloriei, Marius Şumudică, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia propriei echipe.

"Se pare că unii băieţi au intrat deja în vacanţă. Nu am reuşit să-mi aduc jucătorii cu picioarele pe pământ după rezultatele bune din ultimele etape. Nu ştiu dacă am trăit o asemenea umilinţă în întreaga mea carieră de sportiv. Ăştia suntem şi ne merităm din plin soarta. Dacă în prima repriză am evoluat bine, partea a doua a fost catastrofală.

Nu am să înţeleg niciodată ce s-a întâmplat în primele zece minute din repriza a doua. Braşovul a obţinut o victorie absolut meritată, iar noi trebuie să ne revenim şi să arătăm ca o echipă în ultimele etape.

Oricum, astăzi mai mulţi jucători şi-au semnat sentinţa în ceea ce priveşte viitorul lor la Gloria Bistriţa", a declarat Şumudică, cel care a comentat sec şi varianta unei posibile mutări pe banca tehnică a Rapidului, din sezonul viitor: "După 0-6 cu Braşovul nu se mai gândeşte Rapidul la mine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite