Maria Şarapova a renunţat la Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, nu va juca în meciul pe care echipa Rusiei îl va disputa la sfârşitul acestei sâptămâni, pe teren propriu, la Soci, împotriva Germaniei, în semifinalele Fed Cup, a anunţat Federaţia Rusă de Tenis.

Şarapova, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat la picior în timpul turneului de la Miami şi nu va fi refăcută pentru întâlnirea cu Germania.

Căpitanul echipei de Fed Cup a Rusiei, Anastasia Mîşkina, nu a anunţat jucătoarea care o va înlocui pe Maria Şarapova.

Maria Şarapova a scris pe Facebook: "Nu am postat poze de la antrenamente pentru că nu prea am făcut antrenamente. O să le încurajez pe fete de la distanţă, în timp ce mă pregătesc pentru turneul de la Stuttgart".

Aşadar, Şarapova nu e aptă de joc pentru semifinalele de Fed Cup cu Germania, dar speră să joace la Stuttgart (20-26 aprilie). E turneul ei favorit, în afara Grand Slamurilor, pe care l-a câştigat la ultimele trei ediţii. Şarapova şi Halep sunt principalele favorite şi, dacă se respectă calculele hârtiei, vor juca finala!

Şi Venus a renunţat la Fed Cup

De asemenea, jucătoarea americană Venus Williams (locul 16 WTA) nu va putea evolua în partida din deplasare, de la Brindisi, cu Italia, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. Williams a fost înlocuită pentru această întâlnire cu Lauren Davis (locul 57 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite