Maria Şarapova, în mijlocul unui scandal uriaş la Australian Open. „Ruşinos! Mulţi au fost dezgustaţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a revenit la Australian Open, după doi ani de absenţă, cauzată de suspendarea primită pentru că s-a dopat.

Şarapova  a fost invitată de organizatori să efectueze tragerea la sorţi, alături de Roger Federer, decizie contestată de presă, mai ales după ce s-a întâmplat ulterior. În interviul realizat de un reporter al Channel 7, Maria Şarapova a fost protejată în momentul în care discuţia a curs spre suspendarea pentru dopaj. Jurnalistul a folosit cuvinte cu un cu totul alt sens. S-a vorbit despre "time out", "pauza de 15 luni" sau “perioada în care nu ai jucat”.

"A fost un interviu ruşinos", a tunat dailymail.co.uk. "Interviul a fost universal condamnat de media, mulţi fiind dezgustaţi şi de decizia organizatorilor de a face din Sharapova o prezenţă pe covorul roşu, la tragerea la sorţi", a susţinut o altă publicaţie.

Directorul Australian Open a explicat şi motivul pentru care a luat decizia să o cheme pe Maria Şarapova la festivitatea de deschidere. "Am vrut să avem o fostă campioană şi am fost foarte fericiţi că Şarapova a acceptat invitaţia noastră. Maria merita această şansă", a spus Craig Tiley, directorul primului Grand Slam al anului. Şarapova  a câştigat o singură dată Australian Open, în 2008. la Melbourne se află însă şi Angelique Kerber, câştigătoarea din 2016 a turneului australian, care a fost ignorată de organizatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite