Maria Şarapova dă cărţile pe faţă: „Nu voi fi niciodată prietenă cu Serena“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari rivalităţi din tenisul feminin este cea din Serena Williams şi Maria Şarapova. Cele două s-au întâlnit de 21 de ori.

Serena Williams a câştigat 19 din cele 21 de confruntări directe, însă rusoaica a scris în cartea ei că victoria din finala Wimbledon 2014 a fost una dureroasă pentru americancă. "Am auzit-o şi am văzut-o plângând în vestiar pe Serena. Cred că asta a supărat-o şi mai tare, că am văzut-o cum plânge".

Într-o declaraţie oferită recent, Maria Şarapova a descris relaţia ei cu Serena. "De-a lungul anilor, multe s-au spus despre relaţia noastră de rivalitate. Cred că ar trebui să fim bucuroase amândouă cu ce am realizat. Avem un istoric diferit, dar amândouă am găsit o cale de a ajunge în top. Am un respect enorm pentru ce a reuşit şi pentru că luptă să aibă succes mereu".

Întrebată dacă se poate vorbi despre o amiciţie între ea şi Serena, Şarapova a spus: "Nu vom fi prietene niciodată. Eu am fost norocoasă să îmi fac mulţi prieteni atunci când eram la începutul carierei şi rămân cu ei. La sfârşitul zilei, mereu vom fi adversare."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite