Madrid Open: Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală. De luni, revine în Top 100 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a fost învinsă în sferturile de finală de la Madrid Open de slovaca Dominika Cibulkova. Sorana a câştigat primul set, dar le-a pierdut pe următoarele.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 127 WTA, beneficiară a unui wild card, a fost învinsă, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 38 WTA, în sferturile de finală ale Madrid Open.

Calificarea în sferturile de finală la turneul Premier Mandatory de la Madrid este recompensată cu 114.560 de euro şi cu 215 puncte WTA.

România a avut patru jucătoare în sferturile de finală ale turneului organziat de Ion Ţiriac. Simona Halep merge în semifinale după victoria obţinută în faţa Irinei Begu, iar Patricia Maria Ţig, locul 134 WTA, jucătoare venită din calificări va evolua, joi seară, cu Samantha Stosur (Australia), locul 23 WTA.

Urcări in corpore în clasament
Succesele româneşti de la Madrid vor aduce şi recompense financiare, calificarea în sferturi fiind premiată cu 115.000 de euro, iar prezenţa în semifinale cu 225.300 de euro. Toate jucătoarele vor beneficia însă şi de multe puncte cu ajutorul cărora vor urca în clasamentul WTA. Simona Halep se va ridica de pe 7 pe 6 şi poate ajunge chiar pe 5 dacă se impune în finală. Cele mai spectaculoase ascensiuni vor figura în dreptul Soranei Cîrstea şi a Patricei Ţig, care vor intra în Top 100 WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite