Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep şi Irina Begu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Irina Begu se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, în direct pe DolceSport 2.

Partida dintre Simona Halep şi Irina Begu se joacă joi, în direct pe DocleSport 2, nu mai devreme de ora 15.00. Este al doilea meci de pe arena Manolo Santana, după disputa dintre Gilles Simon şi Andy Murray, programată pentru ora 13.00. 

Simona şi Irina s-au mai întâlnit de trei ori şi toate confruntările au fost câştigate de constănţeancă. Primele meciuri merg în urmă cu opt şi nouă ani, când Halep s-a impus în două turnee ITF din Bucureşti. Singura confruntare într-un turneu WTA a avut loc în 2012, la Hobart (Australia): 6-4, 6-2 pentru Halep. Meciul va avea loc astăzi, în direct pe DolceSport 2, de la o oră care urma să fie anunţată aseară de organizatori.

Azarenka s-a retras, Kvitova a pierdut
Suprizele de la Madrid Open nu au încetat nici miercuri. Petra Kvitova, câştigătoarea de anul trecut a întrecerii din capitala Spaniei, a pierdut meciul cu Daria Gavrilova, 6-3, 6-4 pentru australiancă. Eşecul Petrei o va trage în jos pe cehoaică, iar prima care o va depăşi în clasamentul WTA va fi chiar Simona Halep. De altfel, românca este de acum favorita numărul unu a competiţiei de la Madrid: cu dureri la spate, bielorusa Victoria Azarenka s-a retras şi a lăsat cale liberă americancei Louisa Chirico, jucătoare venită din calificări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite