"Lupii galbeni" şi-au schimbat sponsorul şi au prezentat echipamentul pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petroliştii au haine noi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Petroliştii au haine noi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

FC Petrolul Ploieşti a încheiat un parteneriat cu Superbet, companie ce a devenit, astfel, sponsor al echipei pentru sezonul 2015-2016, logoul casei de pariuri urmând să fie inscripţionat pe pieptul tricourilor de joc.

„Încă de la început, Superbet a fost un partener al sportului din România, fiind de-a lungul timpului alături de grupări din sportul rege. Pasiunea clienţilor noştri pentru echipele şi sportivi ne îndeamnă să contribuim în fiecare an la susţinerea activităţilor sportive, indiferent că este vorba despre fotbal, baschet, tenis sau atletism. Suntem convinşi că Petrolul va avea un rol important în ediţia următoare de campionat, iar Superbet îşi doreşte să contribuie la succesul echipei susţinute de „Lupii Galbeni”, precizează biroul de presă al companiei de pariuri sportive Superbet.
Duminică, 21 iunie, petroliştii vor pleca în Serbia, acolo unde vor efectua un stagiu de pregătire centralizat ce se va încheia pe data de 4 iulie. “Lupii” îşi vor stabili cartierul general în staţiunea montană Zlatibor, fiind găzduiţi de Hotel Palisad, un stabiliment ce oferă toate facilităţile necesare, inclusiv trei terenuri de antrenament de dimensiuni standard, unul cu iarbă naturală şi celelalte două dotate cu suprafaţă sintetică. De altfel, hotelul a fost folosit ca bază de cantonament, de-a lungul anilor, şi de principalele puteri fotbalistice ale Serbiei, Partizan Belgrad şi Steaua Roşie Belgrad.
Pe parcursul celor două săptămâni, elevii lui Tibor Selymes vor susţine şase partide de verificare, cinci dintre adversare fiind echipe de primă ligă:

23.06 – FC Petrolul – FK Cajetina (Serbia, eşalon inferior)
25.06 – FC Petrolul – FK Vojvodina Novi Sad (Serbia, prima ligă)
28.06 – FC Petrolul – FK Spartak Subotica (Serbia, prima ligă)
30.06 – FC Petrolul – FK Jagodina (Serbia, prima ligă)
02.07 – FC Petrolul – FK Borac Cacak (Serbia, prima ligă)
03.07 – FC Petrolul – FC Mladost Lucani (Serbia, prima ligă).

Despre Superbet

Brandul Superbet a început să opereze în România din ianuarie 2009, prin deschiderea primei agenţii de pariuri sportive în Oradea iar în prezent numărul de agenţii a depăşit 400. Toate agenţiile constituie investiţii ale companiei, administrate de angajaţi proprii. În prezent, Superbet este locul de muncă a peste 1500 de angajaţi.
Grupul Superbet este condus de către o echipă executivă cu o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi pe permanenta diversificare şi modernizare a serviciilor pe care le oferă. Superbet pune la dispoziţia clienţilor cea mai vastă ofertă de pariuri sportive, pariuri pe loterii şi curse de câini. Aparatele electronice loteria virtuală desfăşurată la fiecare cinci minute BeSix completează oferta companiei. Superbet deţine în portofoliu cea mai vastă ofertă de pariuri sportive şi pariuri pe extrageri loto din ţară. Peste 300 de evenimente sportive diferite intră în medie în oferta zilnică de pariuri, cu zeci de opţiuni de pariere pentru fiecare, astfel că se ajunge la mai multe mii de pariuri disponibile pe zi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite