Lucian Sânmărtean, pe lista intereselor în fotbalul grec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean, fotbalist legitimat la Steaua FOTO Alexandru Hojda/Mediafax
Lucian Sânmărtean, fotbalist legitimat la Steaua FOTO Alexandru Hojda/Mediafax

Unul dintre cei mai lăudaţi fotbalişti ai Stelei în turul acestui campionat, mijlocaşul Lucian Sânmărtean a stârnit interesul a doua echipe din primul eşalon grec.

Fundaşul Răzvan Raţ, legitimat la PAOK, a acordat un interviu pentru prosport.ro, în care a menţionat numele fotbalistului stelist, existent pe lista jucătorilor care sunt ţinuţi sub observaţie în Grecia. „Lucian e un fotbalist foarte bun şi nu spun numai eu asta, ci şi grecii de pe aici. Am doi coechipieri care au jucat cu el la Panathinaikos, Alexandros Tziolis  şi Dimitris Papadopoulos. Ambii mi-au cerut numărul lui de telefon şi cu siguranţă au vorbit cu el. Ei îi cunosc calităţile lui Lucian, a impresionat şi când era la Panathinaikos, numai că acum, de când e la Steaua, pare să aibă cel mai bun an din carieră. Spuneau de atunci că are potenţial“, a declarat Răzvan Raţ.

Lucian Sânmărtean cunoaşte fotbalul grec, după ce a evoluat la Panathinaikos în perioada 2003-2007, unde numără 24 de partide şi un gol înscris. La Steaua a venit în anul care abia s-a încheiat şi nu doar că s-a acomodat, ci a bifat 26 de meciuri şi a marcat de cinci ori.

Sânmărtean, comparat cu un magician american cu origini evreo-maghiare

Reghecampf îl vrea pe Sânmărtean: "Dacă nu-l iau eu, îl ia altcineva"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite