Lucescu dezvăluie trăirile lui Tata Puiu: "Nu mai avea încredere în potenţialul lui. L-am încurajat pentru că avea nevoie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu, tehnicianul pe care Federaţia l-a dorit atât de mult în fruntea echipei naţionale, a vizitat cantonamentul tricolorilor în această săptămână.

Il Luce a discutat cu antrenorul Anghel Iordănescu şi cu jucătorii la Mogoşoaia, dându-le acestora sfaturi şi încurajări. El a dezvăluit că Tata Puiu aveaa emoţii mari înainte de joc: "Am purtat o discuţie telefonică cu el înainte de joc. Avea şi el nevoie de încurajări, ca orice alt jucător. Nu mai credea în potenţialul său după ce a fost ieşit din circuit atâţia ani. De asta victoria cu Irlanda de Nord este importantă şi mă bucură. Îl felicit, a avut o revenire perfectă", a declarat Lucescu pentru prosport.ro. 

Tehnicianul lui Şahtior avertizează însă în privinţa calificării. "Nu e certă calificarea. Vă ofer doar exemplul victoriei celor din Insulele Feroe contra Greciei. Când vine vorba de naţională, nu mai există o constantă în fotbal. Echipele sunt bine organizate, toate meciurile sunt grele. Am avut un parcurs excelent şi spun că trebuie să ne gândim la calificarea la Campionatul European şi să o obţinem de pe primul loc. Nu e câştigată încă, se pot întâmpla multe lucruri în 2015. Doamne fereşte, dar nu ştii niciodată. Repet, cine se aştepta să piardă Grecia cu Insulele Feroe?", a mai spus Mircea Lucescu pentru Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite