Lovită de ghinion, UCMR îşi ia portar de 43 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buturile vicecampioanei României la handbal masculin au rămas doar în grija lui Antonaru după ce Irimuş şi Szabo s-au accidentat, conducerea clubului încercând să-l legitimeze pe sârbul de care s-a despărţit în vară, Nenad Damjanovic.

Cristian Antonaru duce greul în poarta Reşiţei după ce Ionuţ Irimuş şi Levente Szabo s-au accidentat destul de serios, ultimul urmând să absenteze o perioadă mai îndelungată dintre buturile UCMR-ului. Şefii clubului bănăţean încearcă să găsească soluţii pentru ca antrenorul Gligore Czari să nu se bazeze doar pe un singur portar. “La meciul cu CSM Satu Mare, Irimuş a luat loc pe bancă, dar nu l-am folosit deloc pentru că el nu este refăcut şi nu am vrut să risc. Szabo va face o pauză destul de lungă şi atunci ne-am gândit să încercăm legitimarea lui Nenad Damjanovic”, spune Czari. Damjanovic are 43 de ani şi a fost pus pe liber de conducerea vicecampioanei la finele sezonului trecut.


Vedete cu nasul pe sus
În ceea ce priveşte partida cu CSM Satu Mare din etapa a patra a Ligii Naţionale, câştigată de UCMR cu 35-29, după o primă repriză slabă şi o a doua foarte bună, tehnicianul s-a declarat deranjat de atitudinea vedetelor din echipă. “Ca de obicei, am început prost. Mi-e greu să înţeleg ce se petrece. Parcă ar fi juniori, intră timoraţi sau cu nasul pe sus, nu pot să-mi dau seama. Sper să rezolvăm această problemă până la meciul de la Bacău. În a doua repriză au fost mai motivaţi, dar au redus prea repede motoarele. Eu le-am spus că nu se mai teme nimeni de numele lor de pe tricou”, a mai spus Gligore Czari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite