Liviu Vârciu a câştigat turneul VIP din cadrul Pokerstars Festival Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a câştigat ieri seară turneul VIP organizat în cadrul PokerStars Festival Bucureşti şi, pe lângă trofeu, şi-a adjudecat şi premiul cel mare, un pachet de participare la PokerStars Championship Barcelona, eveniment ce va avea loc la finalul lunii august.

“Îmi pare rău pentru colegii mei, am fost liber şi am putut participa la acest turneu. Mi-am dorit foarte mult încă un trofeu, iar acum pot să-l adaug la colecţie. Barcelona va fi primul mare campionat de poker la care voi participa. Şi pot şi câştiga. De ce nu?,” a declarat Liviu Vârciu.
După ce l-a scos din joc pe Chris Moneymaker, Liviu a ajuns faţă în faţă cu Andrei Gheorghe şi a câştigat extrem de rapid intrând all-in. De pe locul al doilea, Andrei Gheorghe va avea şi el parte de o experienţa unică, premiul câştigat ducându-l la PokerStars Festival Dublin, la finalul lunii septembrie. Andrei Gheorghe joacă poker din studenţie şi s-a văzut cât de mult îi place să câştige! În 2010 el a fost gazda primului reality show de poker, “Clubul de poker”, un format de televiziune adus în România în premieră de PokerStars.
Turneul VIP i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Gina Pistol, Liviu Vârciu, Mikey Hash, Mircea Bravo, Marius Onuc şi Andrei Gheorghe, cunoscuţi pasionaţi  şi jucători de poker. Cunoştinţele de strategie, analiză şi statistică ale celor opt vedete au fost puse la grea încercare pentru că la masă a intrat şi jucătorul profesionist Chris Moneymaker, PokerStars Team Pro.

image

PokerStars Festival Bucureşti este în plină desfăşurare şi aduce până pe 6 august zeci de turnee şi un Main Event cu un fond de premii garantat în valoare de 500.000 de euro. Încă din primele zile, peste 800 de jucători s-au înscris la turnee, transformând Bucureştiul în capitala poker-ului european. Cea de-a doua ediţie, adusă în România de către PokerStars şi organizată în parteneriat cu Pokerfest România, are loc în intervalul 31 iulie – 6 august, la hotelul Marriott.

Jonathan Raab, PokerStars Business Development Manager Europa a declarat: "După succesul Eureka Poker Tour organizat în premieră anul trecut, ne întoarcem la Bucureşti cu noul nostru brand PokerStars Festival. Bucureştiul a demonstrat că are potenţial şi a reuşit să cucerească jucătorii de poker internaţionali.”
Sorin Constantinescu, CEO PokerFest România, a declarat: “Suntem extrem de onoraţi de revenirea marelui spectacol de poker live la Bucureşti, o dovadă în plus a succesului înregistrat anul trecut. Salutăm lansarea celor două noi branduri PokerStars Live - PokerStars Festival şi PokerStars Championship – şi îi aşteptăm pe jucătorii şi toţi pasionaţii de poker la masa de joc.”

Pokerstars festival Bucureşti
• PokerStars Megastack: 31 iulie - 2 august 2017 - 170 EUR
• PokerStars Festival, Eveniment Principal: 2 - 6 august 2017 - 1.100 EUR - 500.000 EUR garantat
• PokerStars Bucharest Cup: 4 - 6 august 2017 - 330 EUR
• PokerStars Festival High Roller: 4 - 6 august 2017 - 2.200 EUR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite