VIDEO Simona Halep e în sferturi la Indian Wells! Românca, „resuscitată“ din nou de intervenţia lui Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut în optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, după un meci care a durat o oră şi 16 minute.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells după o victorie în două seturi, 7-5, 6-1, cu Qiang Wang, din China, locul 55 mondial.

Au fost două seturi distincte. În primul, Halep a fot destul de nervoasă şi nu şi-a găsit ritmul până la 5-4 pentru adversara ei. În acel moment, l-a chemat pe Darren Cahill, care s-a lovit la început de un zid tensionat. Treptat, el a reuşit să îi transmită jucătoarei sale exact ce trebuia să ştie pentru a tranşa meciul (VIDEO aici).

Halep a reuşit şase jocuri la rând din acel moment, de la 4-5 până la 7-5, 3-0. Românca a pus punct partidei după 76 de minute, scor 7-5, 6-1, calificându-se pentru a patra oară în ultimii cinci ani în sferturile de finală. În 2015, ea a câştigat trofeul.  

Cu cine va juca Simona Halep în sferturi la Indian Wells

Rezumat

Setul al doilea, 6-1

5-1 în favoarea liderului mondial, care se apropie de calificarea în sferturi. 

3-1 pentru Halep. Wang apare şi ea pe tabelă după un moment de cădere. 

2-0 pentru Simona, care şi-a găsit ritmul şi joacă din ce în ce mai bine. 5 gameuri la rând pentru liderul mondial. 

Setul unu, 7-5 Halep

Halep - Wang 7-5. Simona câştigă primul set, în care cele mai mari probleme le-a avut din cauza erorilor neforţate făcute.

Halep - Wang 6-5, Simona va servi pentru set

Halep- Wang 5-5

Halep - Wang 4-5, Simona îl cheamă din tribună pe Darren Cahill. care îi spune că trebuie să fie mai agresivă, să respecte planul şi să muncească mai mult. Halep pare destul de nervoasă.

Halep - Wang 4-4, încă două breakuri

Halep - Wang 3-3, câte un break de fiecare parte

Halep - Wang 2-2, fiecare jucătoare şi-a fructificat pănă acum serviciul.

Partida va fi prima a zilei şi va începe la ora 20.00 (ora României). Halep şi Wang nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA

Dacă va trece de jucătoarea clasată pe locul 55 în lume, Simona va evolua în sferturile de finală în compania învingătoarei din partida Marketa Vondrousova (Cehia / 54 WTA) - Petra Martici (Croaţia - 51 WTA).
 

FOTO Sexy chinezoaica! Adversara Simonei Halep este una dintre cele mai atrăgătoare sportive din Asia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite