Liţă Dumitru vede salvatorul naţionalei: „Pe Rădoi şi dacă îl trezeşti din somn joacă mai bine decât mijlocaşii de acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Fostul mare internaţional crede că selecţionerul Anghel Iordănescu ar trebui să-l convingă pe fotbalistul celor de la Al-Ahli Dubai să revină la prima reprezentativă.

Mirel Rădoi a părăsit fotbalul european în februarie 2009, atunci când s-a transferat la Al-Hilal (Arabia Saudită), iar după numai un an a încheiat socotelile cu echipa naţională. Fostul stelist a renunţat la prima reprezentativă din cauza unui conflict cu Ionuţ Lupescu, fost oficial în cadrul FRF.

Ajuns la 33 de ani, Rădoi joacă acum la campioana Emiratelor, Al-Ahli Dubai, sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Liţă Dumitru crede că „închizătorul“ ar trebui rechemat sub tricolor, mai ales după ce Pintilii şi Prepeliţă n-au convins în jocurile cu Irlanda de Nord şi cu Danemarca.

Ce a spus?

„Rădoi, dacă îl trezeşti din somn, joacă mai bine decât mijlocaşii de la naţională, mai puţin Lucian Sânmărtean. El zburdă pe teren şi a adus un plus şi în jocul Stelei“, a afirmat Liţă Dumitru la Digi Sport.

El a vorbit şi despre cel mai bun om al naţionalei în ultima perioadă: „Sânmărtean trebuia chemat şi înainte. Jucăm mai ofensiv acum, am scăpat de fotbaliştii care au evoluat cinci ani şi au marcat un gol. Piţurcă ne-a antrenat zece ani şi ne-a calificat o dată. Era foarte bine ca în locul lui să vină Mircea Lucescu, dar e bine şi cu Iordănescu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite