Lazăr, încă trei ani în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu finalizarea lucrărilor la Hotel Sport din Poiana Braşov, George Copos a revenit lângă echipă. După ce a achitat salariile jucătorilor pe ultimele trei luni, acesta s-a implicat serios în a rezolva situaţia contractuală a lui Costin Lazăr.

Mijlocaşul, venit de la Sportul în vara lui 2006, la insistenţele lui Răzvan Lucescu, intrase în ultimele şase luni de contract cu Rapid şi ezita să-şi prelungească angajamentul cu vişiniii. Fotbalistul, care a câştigat 170.000 de euro anual, a declarat, în dese rânduri, că prioritatea lui rămâne Rapidul, dar a lăsat mereu de înţeles că-şi doreşte şi un salariu mai mare: „Nu vreau să plec de la Rapid, dar vreau să mă gândesc serios înainte să semnez, pentru că am şi eu o vârstă, iar acesta ar putea fi ultimul meu contract".

Până la urmă, George Copos l-a convins pe mijlocaş să accepte prelungirea contractului, oferindu-i în plus şi 30.000 de euro pe sezon.
Un alt fotbalist care a intrat în ultimele şase luni de contract este Vladimir Bozovici. Spre deosebire de Lazăr, muntenegreanul nu le-a dat încă un răspuns oficialilor din Grant, dar va pleca cu echipa în cantonamentul din Spania. Fundaşul stânga a primit un răgaz de timp pentru a se decide dacă acceptă prelungirea angajamentului, care-i poate aduce în plus 30.000 de euro. Bozovici, ajuns în Giuleşti în 2007, a avut un salariu anual de 150.000 de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite