Jocurile Olimpice de la Soci: primul concurent român a încheiat pe locul 60 din 61 de competitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sara Timea FOTO Mediafax
Sara Timea FOTO Mediafax

Sara Timea a terminat pe penultimul loc competiţia de la schi fond, proba de skiatlon 15 kilometri (7,5 km clasic şi 7,5 km liber).

Sportiva de 21 de ani născută la Gheorghieni, Sara Timea, a încheiat competiţia de skiatlon (7,5 km clasic plus 7,5 km liber) pe locul 60 din 61 de competitori.

Ea a depăşit o sportivă din Turcia şi a ajuns la finiş la peste 8 minute distanţă faţă de câştigătoare.

Concursul a fost adjudecat de Marit Bjoergen, cu un timp de 38 de minute şi 33 de secunde, ea aducând prima medalie de aur pentru Norvegia. Este al doilea "aur" care se acordă la Olimpiadă, după cel obţinut de snowborderul american Sage Kotsenburg. 

Sara Timea este la prima Olimpiadă a carierei şi a declarat de la început că nu poate obţine vreun rezultat important. 

Pe aceeaşi temă:

Jocurile Olimpice de la Soci, care nu sunt la Soci: reportaj din orăşelul în care caii se plimbă liberi Ruşii organizează cea mai scumpă ediţie a evenimentului din istorie, care include şi un amănunt demn de poveştile cu Radio Erevan.

Soci: eşecul „sistemului Putin” Jocurile de iarnă de la Soci ar fi trebuit să fie o lovitură de imagine pentru Rusia lui Vadimir Putin. Dar evenimentul se îndreaptă mai degrabă către un rateu organizatoric – nimic nu pare să meargă cum trebuie în spatele faţadelor frumos pavoazate.

Jocurile Olimpice de la Soci: programul complet al românilor şi ce transmisiuni se pot urmări în acest weekend Timea Sara este primul român care participă la Jocurile Olimpice, sâmbătă de la ora 12.00. Valentin Creţu (sanie), Cornel Puchianu (biatlon) şi Iulian Pîtea intră în competiţie tot sâmbătă.

Au început Jocurile! Festivitatea de deschidere a Olimpiadei, marcată de o gafă: un cerc olimpic nu s-a deschis. Românii au intrat pe arenă cu steguleţe Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci a început de la 18.14 (ora României), iar delegaţia ţării noastre a intrat în arena de 40.000 de locuri la 19.06.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite