Jelena Ostapenko vrea „să revoluţioneze“ tenisul: ce măsură propune jucătoarea letonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko

Finala dintre Serena Williams şi Naomi Osaka s-a jucat în urmă cu 10 zile, dar continuă să nască reacţii. Jelena Ostapenko s-a referit la ajutorul pe care jucătoarele îl primesc de la antrenori.

"Nu ştiu cât este de folositor „On Court Coaching-ul”, mai ales pentru că nu poţi să îi auzi (n.r. pe antrenori) la Grand Slam-uri (procedeu interzis la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open).

Cred că este nevoie să fie peste tot la fel, adică ori să fie permis şi la Grand Slam-uri, ori să fie interzis peste tot. Practic, atunci când este momentul important pentru tine nu poţi să primeşti sfaturi.

Sunt însă meciuri la care nu am nevoie de ajutor, depinde de situaţie. Sunt momente când ies singură din încurcături chiar dacă am pierdut primul set, dar şi zile în care am nevoie să aud o altă părere în afară de a mea", a declarat Jelena Ostapenko, conform Hotnews.ro. 

Ea s-a referit şi la finala feminină de la US Open

"În definitiv, cred că amândoi au greşit câte puţin (n.r. Carlos Ramos şi Serena Williams). Dacă ar fi câştigat, ar fi făcut istorie (n.r. ar fi egalat-o pe Margaret Court - 24 de titluri de Grand Slam). A fost un moment greu pentru Serena, se vedea cât de mult îşi doreşte să cucerească trofeul. Poate că arbitrul de scaun nu ar fi trebuit să îi ia acel game, era totuşi o finală atât de importantă, nu un turneu micuţ. Am urmărit finala. Mi-a părut puţin rău pentru ea, mai ales că nu a putut să joace cel mai bun tenis de care e capabilă. Au fost multe emoţii din partea ei (n.r. a Serenei)", a concluzionat sportiva din Letonia. 

A uimit lumea tenisului: ce decizie a luat Maria Şarapova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite