Italia în stare de şoc: Procurorii au deschis o anchetă penală în cazul morţii căpitanului de la Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia unui sportiv de performanţă, care era controlat periodic, a ridicat foarte multe semne de întrebare în Italia.

Fotbalul italian rămâne în stare de şoc, după ce căpitanul celor de la Fiorentina, Davide Astori (31 de ani), a fost găsit mort în camera de hotel, înaintea meciului cu Udinese din Serie A.

Iniţial, s-a spus că jucătorul a suferit un stop cardiac în somn, însă, între timp, a apărut o altă variantă: Astori ar fi murit din cauza unui atac cerebral. 

Procurorul şef din Udine, Antonio de Nicolo, a anunţat că se fac investigaţii legate de acest caz: „Am deschis o procedură penală pentru ipoteza de omor prin imprudenţă. Deocamdată, nu există suspecţi. Am aranjat efectuarea unei autopsii, care va avea loc curând“. 

Omul numărul 1 la Fiorentina, Andrea Della Valle, a comentat şi el tragedia care a lovit clubul său: „Astori ar fi trebuit să-şi prelungească luni contractul ca să-şi încheie cariera la Fiorentina. Încă sunt şocat. Era un exemplu pentru toată echipa. Sunt mândru că l-am cunoscut. A fost un căpitan adevărat“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite