Ionuţ Rada: ”Voi susţine mereu CFR Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rada

Fundaşul oltean va trăi la intensitate maximă partida ”juveţilor” cu echipa din Gruia, cu care el a câştigat titlul în Liga I.

Ionuţ Rada are inima împărţită la meciul de astăzi (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV) dintre CFR Cluj şi CSU Craiova, partidă care poate decide campioana acestui sezon.

În prezent jucător la Sănătatea Cluj, în Liga a treia, el a debutat în fotbalul mare la ”juveţi”, dar cei mai frumoşi şi prolifici ani i-a petrecut în Gruia, acolo unde a atins cele mai înalte culmi de performanţă.

”Îmi doresc ca CFR să câştige campionatul, iar Craiova să rămână pe locul trei, nu ştiu de ce rezultat este nevoie pentru ca ambele echipe să-şi atingă obiectivele, dar asta este ceea ce vreau” – Ionuţ Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani mărturiseşte că va fi pe stadion la ultimul meci al clujenilor de pe teren propriu şi recunoaşte că inevitabil va fi invadat de amintiri.

”Am petrecut în Gruia ani frumoşi, în care am avut rezultate atât pe plan intern, cât şi internaţional. Voi fi mereu suporterul CFR-ului, a fost o onoare pentru mine să joc la ei, mereu va rămâne acest club în inima mea. Primul meu titlu câştigat în România cu CFR, participările şi golurile din Liga Campionilor, cele zece puncte făcute în această competiţie şi oamenii cu care am lucrat – toate acestea sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată” - Ionuţ Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Sfaturi pentru elevii lui Dan Petrescu

Rada ştie ce înseamnă tensiunea şi presiunea unui meci care-ţi poate aduce titlul. Tocmai de aceea, fostul campion al CFR-ului le recunoaşte meritele jucătorilor care au ajuns până în acest punct făcând faţă tuturor piedicilor întâmpinate pe parcursul sezonului.

”Dacă aş fi acum în vestiar cu băieţii le-aş spune să facă fix ce au făcut până acum. Au gestionat foarte bine momentele dificile, deşi au schimbat antrenorii au ştiut să treacă foarte bine prin şi peste momentele grele” - Ionuţ Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Biletele la ”meciul anului” au fost puse în vânzare

Partida care-i poate face campioni pe ardeleni se dispută duminică, în Gruia, de la ora 21.00. Tichetele pentru jocul cu CSU Craiova au fost puse deja în vânzare online (accesând site-ul https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-universitatea-craiova/ ), dar şi la Stadionul CFR. Casele de bilete de la arenă sunt deschise astăzi de la ora 11 până la fluierul de start al meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite