Ioan Becali nu se impaca cu infrangerea suferita in fata varului Gigi Becali: "Andrei Cristea ramane un obiectiv pentru Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele executiv al gruparii Rapid Bucuresti, Ioan Becali, a declarat, ieri, ca jucatorul Andrei Cristea de la FCM Bacau ramane in continuare un obiectiv pentru clubul giulestean. "Andrei

Presedintele executiv al gruparii Rapid Bucuresti, Ioan Becali, a declarat, ieri, ca jucatorul Andrei Cristea de la FCM Bacau ramane in continuare un obiectiv pentru clubul giulestean. "Andrei Cristea nu este o pista inchisa. Am fost doua zile la Bacau sa negociez, am facut salturi mortale, am ajuns la oferta maxima pe care o puteam face, nu ne-am inteles si m-am intors la Bucuresti. Acestea au fost conditiile, insa Dumitru Sechelariu nu a fost de acord. Daca isi schimba pozitia, ne pot anunta. Gica Popescu si fratele meu au fost priceputi si l-au vandut pe Zicu la Inter, eu nu am fost priceput sa-l iau pe Cristea. Este o problema de nivel financiar, ce s-a cerut este peste ce se poate da pe plan national. Cristea este un obiectiv al nostru si in continuare, daca nu acum, atunci poate la vara. L-am primi cu bratele deschise daca FCM Bacau ar fi de acord sa-l cedeze", a comentat Becali. Oficialul rapidist a afirmat ca isi doreste o echipa de cinci stele. "La Poiana Brasov, Rapid a locuit intr-un hotel de patru stele, in Turcia si Cipru va sta in hoteluri de cinci stele, mai trebuie si echipa de cinci stele. De fapt, echipa avem, trebuie ca si jocul sa fie de cinci stele", a spus Becali. Ioan Becali a precizat ca sansele echipei Rapid de a castiga titlul nu depind de jucatorii pe care rivalele Steaua si Dinamo ii vand in strainatate. "Ce se intampla la alte cluburi nu este problema mea. Vand, cumpara, fac ce vor cu jucatorii lor. Sansele Rapidului cresc in functie de evolutia echipei", a spus oficialul FC Rapid. Presedintele executiv al FC Rapid a declarat ca fotbalistul bistritean Ciprian Vasilache a semnat cu gruparea giulesteana un contract pe patru ani si jumatate. "Acum un an si jumatate, Gloria era intr-un impas financiar, iar firma Becali Sport a dat clubului 100.000 de dolari, in schimbul unui jucator care sa fie detinut in coproprietate de cele doua parti. L-am descoperit pe Vasilache, care a devenit 50 la suta al firmei de impresariat. Clubul Rapid se obliga sa plateasca pentru celelalte 50 de procente inca 100.000 de dolari. Daca va fi cedat in strainatate, Rapid si Becali Sport vor mai achita Gloriei suma de 200.000 de dolari", a subliniat Becali. Referitor la relatia incordata dintre gruparea Universitatea Craiova si impresarul Gheorghe Popescu, Becali a spus ca oficialii craioveni ar trebui sa fie bucurosi ca Popescu a intrat in birourile acestora. "Daca ma intrebati cui vrea binele Gica Popescu, Rapidului, lui Dan Petrescu, lui Becali sau Universitatii, v-as spune ca 50 la suta vrea binele Craiovei si 50 binele Rapidului, n-ar face nimanui vreun favor. Gica Popescu ar vrea sa multumeasca pe toata lumea", a comentat Becali. Echipa Rapid va pleca, miercuri, intr-un turneu de pregatire in Antalya, urmand sa dispute meciuri amicale cu Slavia Praga si SK Bucheon (Coreea de Sud).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite