INTERVIU Kira, fiica lui Gică Hagi, admisă cu bursă la New York Film Academy, îşi dezvăluie secretele: cum a trăit scena primului sărut pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kira Hagi e o actriţă de viitor
Kira Hagi e o actriţă de viitor

Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, are doi copii cu soţia sa Marilena: Ianis (16 ani - fotbalist la Viitorul şi căpitan al naţionalei Under 16) şi Kira (20 ani - actriţă).

Kira a fost admisă cu bursă la prestigioasa New York Film Academy, de unde speră să-şi croiască drum spre marile scene ale lumii. Fiica Regelului a dezvăluit într-un amplu interviu acordat urban.ro care sunt secretele sale profesionale, dar şi preferinţele actoriceşti, precum şi cât contează sprijinul familiei în îndeplinirea unui vis. Kira a dansat de bucurie atunci când a primit vestea admiterii la Academie, a avut la audiţie două monoloage contemporane şi unul clasic şi a povestit că prima scenă cu un sărut, din pelicula "Bucureşti, te iubesc!" nu a fost grea pentru că a lucrta la ea "pas cu pas".

 Deviza în viaţă a Kirei este: "Îţi place, riscă!", iar fiica lui Hagi îl are ca actor preferat pe Robert De Niro. Kira are o cultură artistică impresionantă şi se descrie ca o fată ambiţioasă, optimistă şi complexă.  Pe rând, Kira a vrut să fie doctoriţă, balerină şi astronaut, dar  până la urmă a ales actoria.  

kira

Citeşte aici tot interviul acordat de Kira Hagi  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite