Intervenţii în zadar ale lui Darren Cahill la Simona Halep: „La ce te gândeşti?“ Ce a răspuns jucătoarea la această întrebare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut fără drept de apel meciul contra danezei Caroline Wozniacki, scor 6-0, 6-2, având o prestaţie palidă în sala de la Singapore.

Lucrurile au început prost pentru Halep şi au continuat la fel de prost, astfel că ea a pierdut primul set cu 0-6, după doar 24 de minute de joc. Presimţind dezastrul, la 0-5 ea l-a chemat din tribună pe Darren Cahill, însă intervenţia acestuia n-a avut efectul scontat. "La ce te gândeşti?", a întrebat Cahill, imediat cum a ajuns lângă Simona, înainte să ia loc pe bancă, alături de ea."Cred că am jucat greşit şi mă gândesc prea mult", a răspuns Simona Halep.

"Eşti prea în spate pentru a putea returna servele. Vom tăia unghiurile, pentru că serveşte larg, de fiecare dată. Hai să păşim pe linia de fund, pentru a returna primul serviciu şi să strângem unghiurile pe care le are. A reuşit câteva lovituri bune, aşi, dar nu e o problemă, dar hai să punem puţină presiune pe primul ei serviciu, să o scoatem din ritm. Dacă eşti prea în spate, unghiurile ei sunt mai largi, asta e un lucru.Apoi, puţin mai multă forţă pe forehand. Ţii minte că ţi-am zis că trebuie să suferi? Trebuie joci raliuri, hai să ne gândim la asta, din momentul ăsta, pentru restul meciului. Du-te pe forehand-ul ei şi concentrează-te asupra ei. Joacă cu puţin mai mult efect, foloseşte-ţi punctele tari. Menţine raliurile lungi, anticipează-i mişcările. Mai puţine greşeli neforţate!", i-a transmis Darren Cahill.

Australianul a mai fost chemat o dată la bancă, în setul al doilea, când scorul era 4-1 pentru Wozniacki, dar nici atunci n-a reuşit să o scoată pe Simona din pasa proastă în care se afla.

Prima declaraţie a Simonei Halep, după corecţia primită azi

Wozniacki uluită! Daneza a recunoscut că nu se aştepta la un astfel de rezultat cu Halep

A doua cea mai drastică înfrângere din 2017. Când a mai suferit Halep o corecţie asemănătoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite