Inamicul lui Hănescu, principalul favorit la Braşov Challenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul german Daniel Brands, numărul 75 ATP, este favoritul numărul 1 al turneului Brasov Challenger, care începe luni şi este dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.

Germanul a fost adversarul lui Victor Hănescu la Wimbledon, când românul a decis să se retragă de pe teren la scorul de 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0 în favoarea lui Brands, după ce a ratat patru mingi de meci în setul al treilea şi după o altercaţie cu câţiva spectatori din tribună. Imaginile TV l-au arătat pe Hănescu care scuipa înspre fani, la începutul setului decisiv, sportivul român reacţionând astfel în urma unor injurii venite dinspre tribună. Pentru gestul său şi pentru faptul că a făcut şi câteva greşeli intenţionate, Hănescu a fost sancţionat cu o amendă de 15.000 de dolari.

La turneul de la Braşov, Victor Crivoi este cap de serie numărul 4 şi şi îl va întâlni în primul tur pe Jaroslav Pospisil (Cehia). "Am picat exact cu cine nu voiam, dar asta este. El m-a bătut acum două luni la un challenger în Germania, dar atunci eram puţin răcit şi fără chef. Sper ca acasă să-mi iau revanşa şi să trec mai departe. Îmi doresc să ajung cât mai sus, pentru mine cel mai important este să adun puncte din turnee, astfel că sper să ajung cel puţin în semifinale", a afirmat Crivoi.

România va fi reprezentată pe tabloul principal al competiţiei, care va începe luni, de Victor Crivoi, Marius Copil, Adrian Ungur, Cătălin Gârd, Andrei Mlendea, Petru-Alexandru Luncanu, în timp ce Răzvan Sabău, Sebastian Pădure şi Victor Anagnastopol au primit wild-card pentru acest turneu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite