Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul al doilea la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a debutat, joi dimineaţă, în proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, învingând perechea Martin Klizan/Sergiy Stakhovsky(Slovacia/Ucraina) cu 7-5, 6-2.

UPDATE Horia Tecău şi Jean-Rojer s-au calificat în turul al doilea la Australian Open, triumfând asupra perechii Klizan/Stakhovsky în doar 40 de minute, cu scorul de 7-5, 6-2.

UPDATE Tecău şi Rojer au câştigat primul set al partidei cu perechea slovaco-ucraineană, cu scorul de 7-5.

În cazul în care se vor califica mai departe, cei doi vor întâlni perechea Benjamin Becker/Dominic Thiem (Germania/Austria), care a trecut în primul tur de Paolo Lorenzi şi Guido Pella (Italia/Argentina) cu 6-3, 7-6.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, aflaţi la egalitate pe locul 2 în clasamentul mondial ATP Doubles, sunt principalii favoriţi la câştigarea turneului de la antipozi. Conform listei capilor de serie, principalii lor contracandidaţi sunt Marcelo Melo şi Ivan Dodig (Brazilia/Croaţia), numărul 1, respectiv 6 mondial la dublu, care au reuşit deja calificarea în turul al doilea.

Românul şi olandezul au deja un turneu de Grand Slam în palmares, după ce au triumfat la Wimbledon, anul trecut. Cei doi sunt şi câştigătorii Turneului Campionilor din 2015, în finala căruia au învins un alt jucător român, Florin Mergea, care va debuta şi el tot în cursul dimineţii de joi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite