Herbalife Nutrition, parteneriat de un milion de dolari cu Special Olympics

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Herbalife
Herbalife

Herbalife a anunţat astăzi un parteneriat în valoare de 1 milion de dolari cu Special Olympics, pentru a sustine primul program de fitness de amploare al organizatiei, derulat la nivel mondial, cu accent pe creşterea activităţii fizice şi îmbunătăţirea nutriţiei şi a hidratării sportivilor.

In cadrul proiectului, Herbalife Nutrition ofera expertiza a peste 300 de cercetatori si 36 de specialisti cu titlul de doctor in nutritie si performanta sportiva. Atfel, compania va contribui cu experienta sa in domeniul nutritiei, dar si cu continut educational, inclusiv clipuri video si alte materiale de suport pentru antrenori si sportivi, ingrijitori si comunitatea extinsa a Special Olympics.

“Special Olympics nu inseamna doar competitii sportive,” a declarat Kyle Washburn, Director pentru Fitness in cadrul Special Olympics. “Noi cladim in jurul sportivilor nostri o intreaga comunitate care ii sustine prin sport, sanatate si dezvoltarea conceptului de fitness.”

In cadrul sponsorizarii, Dana Ryan, Doctor, Senior Manager pentru Performante Sportive si Educatie in cadrul Herbalife Nutrition, se va alatura echipei globale a Special Olympics care lucreaza in domeniul fitness (Global Fitness Task Force), venind cu o noua perspectiva si experienta pentru a-i sustine pe sportivii si antrenorii Special Olympics, alaturi de familiile si suporterii lor. Promovarea cu privire la importanta nutritiei si a unui stil de viata sanatos si activ se va concretiza si vizual prin evidentierea Special Olympics in cadrul logo-ului unei selectii de produse Herbalife, pe pietele internationale selectate. Global Fitness Task Force este un comitet international alcatuit din experti in fitness si sportivi, care lucreaza in echipa pentru a imbunatati performantele sportive si starea de sanatate a atletilor Special Olympics prin fitness.

“Misiunea noastra este sa aducem nutritia la dispozitia oamenilor din intreaga lume si sa ii sustinem pe cei care isi doresc sa adopte un stil de viata activ si sanatos,” a declarat Michael O. Johnson, Chairman & CEO, Herbalife. “Comunitatea noastra globala Herbalife se simte inspirata de Special Olympics si uimitorii sai sportivi, iar noi suntem mandri sa le oferim resursele de nutritie si fitness de care au nevoie.”

In cadrul Jocurilor Internationale de Vara Special Olympics 2015, organizate la Los Angeles, membrii si angajatii Herbalife Nutrition au sustinut cu sponsorizari 10% din sportivii Special Olympics intrati in competitie. In plus, Herbalife Nutrition a donat 280.000 de batoane nutritive si dreptul de utilizare a facilitatilor sale pentru inregistrarea si acreditarea a mii de atleti, antrenori si voluntari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite