Halep, victima intereselor din jurul ei. Ce a vrut să facă Simona după ce a căzut înţelegerea cu Adidas, dar nu a mai fost posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a intrat în istoria tenisului ca fiind primul număr 1 mondial care a jucat un Grand Slam fără a avea sponsor tehnic.

Contractul cu Adidas s-a terminat la sfârşitul anului 2017, iar cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun pentru prelungirea acestuia. La mijloc a fost suma de bani cerută de Simona, conform unor informaţii neoficiale în jur de două milioane de euro pe an, pe care producătorul german nu a dorit să o achite.

Presa din Australia dezvăluie la finalul primului Grand Slam al anului, că Simonei nu i-a convenit situaţia şi ar fi fost dispusă să continue cu Adidas, micşorându-şi pretenţiile şi cerându-le celor din stafful ei să reia negocierile. Din păcate pentru ea, a fost prea târziu.

"Când au văzut că nu găsesc un angajament la nivelul celui cerut de la Adidas, cei din echipa Simonei s-au întors la producătorul german, căutând o soluţie de mijloc. Dar nu a mai fost posibilă o colaborare, Adidas alocând deja bugetul pentru 2018", a scris 24australia.xyz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite