Halep, tratată ca o regină în presa internaţională: „I-a trântit uşa în nas japonezei! A existat doar Simona pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maniera categorică în care Simona Halep a trecut de Naomi Osaka (72 WTA) a fost salutată de specialiştii din lumea sportului-alb.

După un meci-maraton cu Lauren Davis (76 WTA), Simona Halep n-a mai stat la discuţii cu Naomi Osaka pe care a învins-o repede, în 80 de minute.

Victoria categorică a româncei a venit într-un moment în care mulţi credeau că Halep va suferi din punct de vedere fizic din cauza faptului că a stat aproape 4 ore pe teren în turul III. Constănţeanca de 26 de ani a fost însă într-o formă de invidiat şi aproape că nu i-a dat nicio şansă adversarei sale.

Site-ul oficial WTA, BBC, „L'Equipe“, dar şi americanii de la tennis.com au analizat succesul obţinut de Halep, articolele lor fiind preluate şi de Digi Sport.

Ce au scris?

Tennis.com: Din fericire pentru ea, românca a fost capabilă să se impună rapid, cu 6-3, 6-2. Meciul a durat doar o oră şi 20 de minute şi poate Halep va avea nişte picioare proaspete în meciul din sferturile de finală. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat cu siguranţă dăcă meciul ar fi avut trei seturi. Pentru Halep, care urmăreşte primul titlu de Grand Slam, a fost foarte important să obţină o astfel de victorie în faţa unei jucătoare bune cum e Osaka. Halep a arătat că e foarte puternică din punct de vedere mental. După ce Osaka a făcut break-ul în startul setului doi şi părea că are o şansă să ducă meciul în direcţia dorită, Halep i-a trântit repede uşa în nas. După ce scorul a devenit 1-1, pe teren a existat doar Halep. Pentru a ajunge în prima semifinală din carieră la Australian Open, Simona va trebui să ajusteze câteva lucruri, dar cel mai important aspect e că a reuşit să dea deja uitării meciul maraton din turul trei. Halep a câştigat în două seturi trei din cele patru meciuri jucate la Antipozi şi ar trebui ca încrederea ei să fie la cote mari acum.

Site-ul WTA: Numărul 1 mondial n-a lăsat nicio clipă să se vadă faptul că a stat 3 ore şi 45 de minute pe teren în meciul maraton cu Lauren Davis şi a fost la fel de precisă ca întotdeauna la punctele importante câştigând 5 din cele 7 mingi de break pe care le-a avut. Simona a trecut cu brio testul mental din primul set, atunci când a salvat patru mingi de break.

BBC: Favorita principală s-a refăcut după meciul din turul al treilea, care a durat aproape patru ore, iar acum a învins-o pe Naomi Osaka şi a atins sferturile de la Australian Open. Halep n-a arătat semne ale accidentării suferite la gleznă. Victoria rapidă cu impresionanta Osaka, în doar o oră şi 19 minute, era exact ce avea nevoie numărul 1 mondial. Românca a închis partida cu doar cinci erori în setul secund, fructificând toate cele trei mingi de break care i-au ieşit în cale.

L'Equipe: Halep n-a trenat în faţa lui Naomi Osaka. După maratonul din turul al treilea, numărul 1 mondial a dominat-o fără probleme pe Naomi Osaka, reuşind calificarea în sferturile competiţiei.

CITEŞTE ŞI: 

Halep, răzbunată în relaţia cu Adidas: Anunţ făcut de Darren Cahill după ce nemţii au renunţat la Simona

Halep şi-a aflat adversara din sferturi: A bătut-o cam pe unde a prins-o, de cinci ori în şase meciuri

FOTO Halep a postat poza zilei pe Instagram: Simona le-a arătat fanilor ei cum a sărbătorit calificarea în sferturi

Halep, ca Bruce Willis în Greu de ucis: Australienii au descoperit un capitol la care Simona e imbatabilă din 2013

Halep, bilanţ formidabil: Statistica dovedeşte, încă o dată, de ce Simona e o jucătoare de clasă mondială

Halep, cea mai rezistentă jucătoare de la Australian Open: capitol la care Simona e pe primul loc în proba feminină

Victoria care a impresionat pe toată lumea! Ce a declarat Mats Wilander

VIDEO Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Osaka: Nu mă aşteptam să ajung aşa departe! Accidentarea e acolo, o simt!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite