Halep, terapie prin shopping: Directorul turneului de la Moscova a dezvăluit ce a făcut Simona cât a stat în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a dus la Moscova, deşi era evident că are şanse mici să joace, suferind de o hernie de disc. Simpla ei prezenţă acolo a însemnat însă un câştig atât pentru ea, cât şi pentru organizatori.

Simona Halep a ajuns la un nivel atât de ridicat, încât organizatorii turneelor mai mici, precum Kremlin Cup, se mulţumesc cu simpla ei prezenţă pe afişe, chiar dacă româncă nu intră niciun minut pe teren.

Exact asta s-a întâmplat şi cu turneul de la Moscova la care constănţeanca de 27 de ani a avut o apariţie exclusiv publicitară, făcând poze cu fanii şi acordând autografe, înainte de a-şi anunţa retragerea.

Acest lucru nu l-a deranjat însă pe directorul turneului de la Moscova, Alexei Seliavenko, cel care, potrivit Digi Sport, s-a arătat încântat de prezenţa Simonei în Rusia, insistând că şi românca a avut de câştigat de pe urma acestei deplasări.

Ce a spus Alexei Seliavenko?

*Ne doare această veste, dar Simona a fost complet sinceră cu noi. Era clar că avea probleme cu spatele încă de la finalul sezonului american. Simona a făcut însă totul pentru a juca. A început să se antreneze, dar riscul de a-şi agrava accidentarea era atât de mare încât nu merită să participe. 

*Cred că a petrecut câteva zile foarte plăcute aici şi pleacă cu cele mai pozitive impresii despre Moscova. Cred că ne-am întărit relaţiile în această perioada. A avut câteva zile foarte bune aici la Moscova, iar ea e o persoană foarte pozitivă şi deschisă. 

*Avem doar sentimente de mulţumire faţă de ea pentru că, în orice caz, prezenţa ei aici a fost un plus. Da, din păcate, n-a fost capabilă să joace, dar atmosfera de aici, străzile din Moscova, magazinele din Moscova şi oamenii au ajutat-o.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite