Halep şi o surpriză uriaşă: nici cei mai înfocaţi susţinători ai Simonei nu se aşteptau la aşa ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) dă semne puternice că în acest an poate câştiga, în sfârşit, un turneu de Mare Şlem. Mai ales că Serena Williams lipseşte, iar Maria Sharapova poate rata şi ea French Open.

Simona Halep a demonstrat la Roma că există o diferenţă mare între ce se întâmplă pe terenul de tenis şi ce credem noi, cei aflaţi în faţa televizoarelor, că se poate întâmpla.

După două turnee reuşite, la Stuttgart şi la Madrid, foarte mulţi oameni erau convinşi că Halep nu-şi va mai da interesul şi la Roma din dorinţa de a ieşi repede şi de a fi odihnită la French Open (28 mai – 11 iunie).

În susţinerea acestei teorii au venit şi două argumente:

*Halep a pierdut, în 2016, chiar primul meci disputat la Roma, în turul II, cu Gavrilova. Şi atunci s-a spus că Simona n-a vrut să câştige, fiindcă venea după trofeul luat la Madrid.

*În 2017, Halep a deschis participarea ei la Roma cu un meci cu Siegemund, adversară în faţa căreia nu câştigase niciodată. „E genul de jucătoare în faţa căreia Simona va ceda deliberat pentru a încheia repede socotelile cu turneul de la Roma“, au speculat mulţi iubitori ai tenisului.

Doar că Halep a continuat să meargă din victorie în victorie şi s-a oprit doar în finala pierdută cu Svitolina. Chiar şi aşa, după cotele stabilite de bookmakeri, românca e considerată principala favorită la câştigarea trofeului la French Open (28 mai - 11 iunie). 

CTP vorbeşte despre neînţelegerile dintre Simona Halep şi Darren Cahill: "N-a sesizat bine şi nevoile ei psihice"

Emoţii pentru Roland Garros. Simona Halep intră de azi pe mâna medicilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite