Halep la Singapore: Ţiriac a făcut o excelentă analiză a meciului pierdut de Simona. Discurs dur, dar realist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care dirijează din umbră cariera Simonei n-a fost foarte surprins după ce ocupanta locului 4 WTA a făcut un meci solid cu Keys (7 WTA), pentru ca, după 48 de ore, să fie de nerecunoscut cu Kerber (1 WTA).

Simona Halep a fost învinsă de liderul mondial în cel de al doilea meci disputat la Turneul Campioanelor, iar „Adevărul“ v-a oferit aici filmul unei partide în care românca a fost mai mereu cu un pas în urma adversarei.

Halep a confirmat, încă o dată, că îşi stăpâneşte foarte greu nervii, iar atunci când îşi pierde calmul într-un meci cu greu reuşeşte să-şi mai găsească, ulterior, echilibrul. Din acest motiv, dar nu numai, Ion Ţiriac nu s-a arătat surprins de rezultatul duelului cu Kerber, după cum a spus la Digi Sport.

„Simona e capabilă să câştige orice şi să piardă orice. Nu e nimic nou în asta. E o mare jucătoare de tenis, e o mare campioană, e în primele 5 din lume, încă se menţine foarte bine. Sigur că ar putea câştiga Turneul Campioanelor. Putea să-l câştige şi acum doi ani, dacă era puţin mai norocoasă, concentrată sau dedicată. Are toate calităţile din lumea asta. Trebuie să o rupă la un moment dat cu Serena, cu Kerber, care e o jucătoare nomală, fără nimic excelent în ea“, şi-a început Ţiriac analiza.

„În momentul în care ştii cine eşti, ştii că poţi să dai 20 de mingi înapoi. Tenisul nu se câştigă azi pe puncte câştigate, ci pe punctele pierdute de adversar. E imposibil să faci winners mai mult decât greşelile pe care le faci tu sau adversarul. Simona aleargă foarte bine, poate să facă progrese enorme în mişcare şi poate să joace cum vrea ea. Dar, deocamdată, face buf fără niciun fel de raţiune a doua zi după ce câştigă 6-1, 6-0. E mare păcat. Din păcate, de multe ori, pierde nejustificat“, a încheiat fostul jucător din Cupa Davis.

Vezi AICI ce decizie importantă a luat Simona Halep în privinţa colaborării cu Darren Cahill

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite