Halep cu rezultatele, Sorana cu gloria. A doua jucătoare a României i-a luat faţa Simonei la un eveniment grandios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt primele două jucătoare ale României, deşi din punct de vedere sportiv rezultatele celor două nu se pot compara.

Simona Halep este racheta numărul 1 a Românei, având 16 turnee în palmares, în vreme ce Sorana a câştigat un singur titlu WTA în toată cariera ei. Cu toate acestea, Cîrstea este mai căutată atunci când vine vorba despre evenimente de promovare, în care se câştigă bani.

Acum, spre exemplu, Sorana a fost invitată să participe, pe 5 martie, la lansarea formatului Tie Break Tens pe teritoriul Statelor Unite, într-un super-eveniment găzduit de Madison Square Garden, din New York.

Serena şi Venus Williams ţin capul de afiş la concursul de tenis disputat într-un format inedit: în care nu se joacă game-uri sau seturi, ci un tiebreak ca în proba de dublu, până la zece.

Participarea Soranei Cîrstea a fost anunţată ieri. Ea este a 7-a jucătoare din cele 8 care vor lua startul. Celelalte 6 sunt Serena şi Venus Williams, Elina Svitolina, Coco Vandeweghe, Daniela Hantuchova şi Marion Bartoli. A 8-a participantă urmează a fi anunţată.

Partidele se dispută în sistem eliminatoriu, cu un premiu “câştigătorul ia tot” în valoare de 250.000 USD.

Caroline Wozniacki a explicat de ce a ales să piardă locul 1 mondial în favoarea Simonei Halep

sorana
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite