Halep, o patriotă adevărată: Simona promovează oraşul Constanţa la Indian Wells. Declaraţii frumoase despre locul în care s-a născut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost veselă după ce a trecut în minimum de seturi de chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), devenind prima jucătoare calificată în sferturi şi ajungând la un bilanţ fantastic în 2018: 17 victorii, 1 eşec.

Conferinţă de presă cu zâmbetul pe buze pentru Simona Halep la Indian Wells! De obicei, românca e genul de sportivă care spune strictul necesar la întâlnirea cu jurnaliştii, fără a face prea multe glume. Marţi însă, după a treia ei victorie la Indian Wells, Halep a avut un dialog savuros cu cei prezenţi la conferinţă, după cum a relatat WTA Insider.

Digi Sport, postul care transmite turneul de la Indian Wells în România, a redat o parte din acest interviu haios în care Halep a fost chestionată de jurnaliştii americani despre oraşul ei natal.

*Am dreptate, cel mai bun jucător de fotbal din România e din Constanţa? Hagi?
Da, şi el e din Constanţa

*Ce e cu acel oraş de dă atâţia campioni?
Nu ştiu, Toţi jucătorii mari de tenis din România sunt din Constanţa. Tecău, numărul unu în lume la dublu, Pavel, care a fost la un moment dat pe 13 în lume. Preşedintele Federaţiei de Tenis e constănţean. Toţi suntem din acel oraş, e un oraş minunat.

*E ceva în apă acolo?
Voi naşte în Constanţa, aşa că sper să fie (n.r.zâmbeşte). Cine ştie, poate va fi un campion în tenis.

*Ai făcut un gest frumos aseară. Nu foarte des vedem un număr unu mondial să vină să vadă o partidă a rivalelor. S-a comentat mult pe seama apariţiei tale în tribune la meciul dintre Serena şi Venus.
Sunt numărul unu în lume în acest moment, dar am venit să o văd pe cea mai bună din lume din toate timpurile (n.r. - Serena). Am făcut ce am simţit, nu m-am gândit că se va face atâta caz. Am vrut să le văd pe surori cum joacă pentru că le respect şi le admir enorm.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite