Halep a oficializat încheierea colaborării cu Adidas: Primele declaraţii ale Simonei în 2018. Cu cine negociază echipa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e ocupanta primului loc în clasamentul WTA, însă, astăzi, la prima apariţie pe teren în noul an, a fost nevoită să joace într-un echipament fără sponsor.

Simona Halep e, în acest moment, cea mai bună jucătoare a lumii, dar în ciuda cotei sale, firma Adidas n-a fost interesată de prelungirea colaborării cu românca. Motivul? Liderul WTA ar fi cerut dublarea sumei din contract, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Drept urmare, Halep a apărut, astăzi, pe teren, în meciul cu Nicole Gibbs (110 WTA) într-un echipament no-name, iar după calificarea în turul II a explicat situaţia sa.

„Ieri a fost ultima zi în care am putut să port echipament Adidas, pentru că parteneriatul a luat sfârşit. Acum n-am niciun sponsor, managerul meu se ocupă, aşa că n-am idee cu cine voi semna. E abia prima zi a anului, aşa că nu mă grăbesc“, a declarat Halep, potrivit Digi Sport. Din informaţiile de pe piaţă, se pare că Nike va fi următorul sponsor al Simonei Halep.

Aceasta a analizat şi partida în care a învins-o pe Nicole Gibbs: „E prima victorie din noul an, de când sunt lider mondial, sunt bucuroasă şi mă bucur de tenis. Chiar dacă anul trecut n-am jucat atât de bine, îi aştept pe fani să mă susţină în continuare, sper să câştig mai multe jocuri aici, vă aştept şi la jocurile viitoare până la finală. Aş vrea să mulţumesc tuturor fanilor care au venit azi, e frumos să joc aici, am câştigat deja un titlu la Shenzhen“.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite