Halep te poate îmbogăţi: câţi bani poţi câştiga dacă vei miza pe calificarea Simonei în finala de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de 22 de ani pare a fi de neoprit, dovadă şi cele patru victorii obţinute la Londra, care au propulsat-o în semifinalele turneului. După această serie, bookmakerii au socotit care e cota pentru o victorie a Simonei în faţa lui Bouchard.

După finala Roland Garros, luna trecută, Simona Halep e, din nou, foarte aproape de a câştiga primul ei turneu de Mare Şlem din carieră.

Ea s-a calificat în semifinale la Wimbledon şi, ţinând cont de ultimele ei rezultate, porneşte cu prima şansă în meciul cu Eugenie Bouchard (Canada). Bookmakerii au confirmat şi ei statutul de favorit pentru Simona Halep. 

Site-ul bwin.com oferă o cotă de 1.70 pentru o eventuală victorie a numărului 3 mondial în faţa lui Bouchard. Astfel, la 50 de euro pariaţi, poţi câştiga 85 de euro, dacă mizezi pe Halep şi dacă ea va ajunge în ultimul act la Wimbledon.

Potrivit Dolce-Sport.ro, românca are o cotă bună şi pentru câştigarea turneului londonez. Înainte de victoria de azi cu Sabine Lisicki, bookmakerii ofereau o cotă de 4.50 pentru o victorie a Simonei în finala de sâmbătă. Cu siguranţă, această cotă a mai scăzut acum, după ce Halep a ajuns în semifinale.

CITEŞTE PE DOLCE-SPORT.RO:

*Câţi bani poţi câştiga dacă pariezi pe un titlu cucerit de Halep la Wimbledon 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite