Halep, la doi paşi de finala de la French Open: Cât trebuie să plăteşti dacă vrei să o vezi pe Simona în meciul pentru trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep e principala favorită a caselor de pariuri la câştigarea turneului din acest an. Şi, dacă va ajunge în finală, cu siguranţă, românca va avea o galerie puternică în tribune.

Simona Halep va juca, miercuri (ora va fi anunţată, astăzi, de organizatori), în sferturile de la French Open şi, dacă va trece de Amanda Anisimova (51 WTA), va reveni pe teren, joi, în semifinala pe care o va disputa fie cu Madison Keys (14 WTA), fie cu Ashleigh Barty (8 WTA).

În acest moment, la cum arată tabloul, testul cel mai dificil pentru Simona se anunţă în semifinale. Totuşi, cum românca a mai jucat trei finale la Roland Garros, în 2014, 2017 şi 2018, şansele ei de a ajunge, din nou, în ultimul act sunt destul de bune.

De aceea, cine vrea să o încurajeze pe Simona de la faţa locului într-o eventuală finală, ar trebui să planifice de acum deplasarea la Paris.

Finala feminină de la French Open 2019 e programată pentru sâmbătă, ora 16.00, ora României (ora 15.00, ora locală). Meciul va fi transmis de Eurosport, însă, anul trecut, şi Pro TV a luat drepturile pentru finală, având în vedere că Halep a ajuns în ultimul act.

Biletele pentru finală pot fi cumpărate de aici, iar preţurile încep de la 85 de euro. 

Iar cine vrea să plece de la Bucureşti la Paris pentru a fi alături de Halep, în cazul în care aceasta va ajunge în ultimul act, trebuie să plătească de la 200 de euro în sus pentru un bilet de avion dus-întors cu un zbor low-cost.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite