Halep, discurs încântător la Cluj: Simona a explicat ce şi-a propus echipa de Fed Cup a României pe termen lung

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep şi colegele ei au ajuns la Cluj, acolo unde România va înfrunta Elveţia, la 21 şi 22 aprilie, într-un duel crucial din Fed Cup.

România are şansa de a reveni în elita tenisului feminin la nivelul echipelor naţionale într-un moment în care şase românce se află în Top 100 mondial.

Echipa care va învinge, în acest weekend, la Cluj, va promova în Grupa Mondială a Fed Cup-ului. România porneşte cu prima şansă în confruntarea cu Elveţia, iar Simona Halep, liderul tricolorelor, a explicat, potrivit Digi Sport, că obiectivul româncelor pe termen lung e unul îndrăzneţ: calificarea în finala Fed Cup!

Ce a spus Halep?

*Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună.

*Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câştiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite