Hagi „fierbe“: UEFA a stabilit data la care Tribunalul de Arbitraj Sportiv trebuie să stabilească cine e campioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Viitorul a câştigat pe teren primul trofeu din istoria clubului, însă lucruri pot lua o turnură neaşteptată după procesul de la TAS.

Într-un fotbal cu reguli strâmbe şi neclare e nevoie ca elveţienii de la Lausanne să ne zică cine a câştigat campionatul, la vreo două luni după ce competiţia s-a încheiat pe teren.

Asta se va şi întâmpla, după ce FCSB s-a dus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi a cerut ca acest for să dea verdictul în privinţa campioanei. Într-o intervenţie la Digi Sport, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a explicat care sunt ultimele veşti venite de la Lausanne.

Ce a spus?

„Nu ştiu decât că s-a acceptat limba franceză pentru procedurile de judecată şi că s-au stabilit termene şi că UEFA a dat ordin ca până pe 12 iulie să fie judecat cazul. 14 iulie e data tragerii la sorţi pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor“, a spus Becali.

Chiar dacă Hagi a spus, în mod repetat, că n-are emoţii, întrucât Viitorul a câştigat titlul pe teren, directorul general al clubului, Cristian Bivolaru nu e atât de sigur. „Eu am emoţii ca înaintea unui examen, fie că e vorba despre un meci, fie că e vorba despre un proces. Fiecare cunoaşte cazul. Nu e un caz simplu“, a spus Bivolaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite