„Hagi e un dobitoc şi nu ştie ce vorbeşte!“ Cine a spus aceste lucruri despre fostul mare fotbalist şi ce vrea acum de la el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Hagi este cerut insistent în fruntea fotbalului românesc, deşi el a afirmat nu o dată că vrea să rămână doar antrenor.

Cel care îl propune acum cu insistenţă în funcţia de preşedinte al FRF este patronul Stelei, Gigi Becali. Hagi l-a refuzat politicos, afirmând ieri că singura funcţie care-l interesează este cea de selecţioner, atunci când va fi cazul. În ciuda faptului că n-a afirmat-o public, Hagi nu vrea să facă jocul de interese al lui Becali, deoarece  chiar dacă a reluat relaţiile cu acesta, Regele nu poate uita tratamentul mizerabil la care acesta l-a supus în 2007, când era antrenor la Steaua. Hagi a fost nevoit atunci să demisioneze, iar doi ani mai târziu a fost călcat efectiv în picioare de Becali, în momentul în care fostul fotbalist a vorbit despre dosarul pe care Becali îl are la securitate..

Iată ce spunea în 2009, patronul Stelei despre cel pe care acum îl vrea în fruntea FRF:

 "Nu este nici un conflict între familii, pentru că familia Becali însemna ceva, iar Hagi erau nimeni. Ei nu erau băgaţi în seamă de nimeni, nici nu erau chemaţi la nunţi. Dacă vrea el să vorbim, vorbim. Să nu uite că am cumpărat ARCOM-ul şi poate mai găsesc ceva pe acolo. Să căutaţi în arhive la liceul Iuliu Maniu şi să vedeţi dacă am fost măcar UTC-ist. Am mai zis că mă spînzur sau mă retrag în munţi dacă se va găsi un singur cuvînt scris de mine în dosarele Securităţii.

Să-şi vadă de treaba lui, prostul, să nu se despartă de a doua nevastă. Eu voi pierde războiul cu el, pentru că e prea popular. Am intervenit în această chestiune pentru că e prea dobitoc şi nu ştie ce vorbeşte. Am ţinut şi voi ţine la fotbalistul Hagi, dar el are o obsesie cu mine, nu îl voi lăsa să-şi facă de cap. Toată ziua pomeneşte de mine, el nu o să poată să se ridice vreodată la nivelul meu, ca om", a afirmat Gigi Becali la Realitatea TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite