Hagi, declaraţie „bombă“: Cu ce fotbalist legendar l-a comparat pe fiul său şi ce poză a postat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi

Viitorul – CS U Craiova va intra în istoria play-off-ului ca un meci stelar! Nu datorită nivelului jocului, ci pentru că lovitura de început a fost dată de marele Rivaldo, „Balon de Aur“ al fotbalului mondial în 2009.

Iar pe teren, golurile gazdelor au fost înscrise de doi puşti care visează să devină la fel de mari precum taţii lor: Ianis Hagi şi Rivaldinho. 

Primul a egalat cu un şut magnific, în timp ce brazilianul de 23 de ani a marcat pentru 2-1, aducând victoria formaţiei sale. De altfel, Rivaldinho pare că se „lipeşte“ la gol, când joacă sub privirile tatălui său. În 2017, pe când era la Dinamo, el a înscris un gol formidabil pentru „câini“ în Liga Europa, în remiza de pe „Arena Naţională“ cu Athletic Bilbao (1-1).

De această dată, Rivaldo şi Rivaldinho au oferit şi un moment deosebit după meci, venind împreună la declaraţiile din zona mixtă. „Când vin în România, mereu îi port noroc şi mereu dă gol. Sunt fericit că a marcat şi că a câştigat meciul pentru echipa sa. E un proiect frumos pe care l-a făcut domnul Hagi aici. Jocul Viitorului se aseamănă cu cel al Barcelonei“, a spus Rivaldo.

Şi Hagi a fost mândru de fiul său, având cuvinte mari la adresa lui Ianis: „Are mintea cât noi toţi de aici, e inteligent şi are personalitate. E Xavi de România ca stil de joc. Am crezut în el şi i-am dat oportunitate“.

După meci, Hagi şi Rivaldo s-au fotografiat alături de băieţii lor, poza fiind distribută de pagina de Facebook a Academiei Hagi:

Hagi

Cu reuşita contra Craiovei, Ianis Hagi (20 de ani) a ajuns la nouă goluri în 27 partide de campionat în acest sezon. „Hagi poate lua 15-20 de milioane de euro pe Ianis, dar să nu-l vândă acum. Să mai aibă răbdare un an. Va pleca pe bani mulţi, ascultaţi-mă ce vă spun“, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite